سیستم اطلاعات مدیریت
مدیران یک سازمان در جهت رسیدن به اهدافی که برای سازمان خود تعیین کرده اند، با توجه و اطلاعات و داده هایی که از سازمان خود دارند، تصمیماتی می گیرند که بر روند سازمان تاثیر گذار است. این اطلاعات را سیستم اطلاعاتی مدیریت در اختیار مدیران قرار می دهد.
هرچه اطلاعات و دادههایی که در اختیار مدیران قرار می گیرد دارای صحت بیشتر و اطمینان بالاتری برخوردار باشد، مدیران با ریسک کمتری برای موسسه برنامه ریزی و تصمیم گیری می کنند. در این مقاله سعی داریم عواملی را که بر تصمیم گیری مدیران تاثیر گذارند و همچنین با در اختیار قرار دادن اطلاعات صحیح در زمان مناسب موجب کاهش ریسک برنامه ریزی موسسه می شوند معرفی کنیم پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
با توجه به تعریف این سیستمها، مهم ترین هدف MIS ارائه اطلاعات سازمانی به مدیران است. در راستای این هدف، اهدافی مانند جمع آوری اطلاعات، بایگانی، پردازش و سرعت بخشیدن به دسترسی به اطلاعات نیز شامل اهداف سیستم مدیریت اطلاعات میشود. البته برخی از این اطلاعات در برنامه مالی مورد استفاده سازمان موجود هست.هدف نهایی یک سازمان و موسسه از سرمایه گذاری در بخشهای مختلف سازمان کسب سود و به عبارتی به حداکثر رسانیدن ثروت صاحبان سرمایه موسسه است.
MIS با اطلاعاتی که در اختیار مدیران قرار می دهد، به آنها کمک می کند تا با تصمیمات خود در جهت این هدف تلاش کنند.شرکتها به منظور پیاده سازی سیستم اطلاعاتی مدیریت باید در مرحله نخست شناخت کافی داشته باشند، بعد از مرحله شناخت باید سیستم را آنالیز کرده و با پایان آنالیز آن را اجرا می کنند، مرحله بعدی پیاده سازی MIS آزمایش طرح جدید است، در مرحله آخر استقرار طرح جدید می باشد.بر اساس سطوح مختلف سازمان سه نوع MIS به شرح زیر وجود دارد، که عبارتند از:
سیستم اطلاعات ردۀ عملیاتی: با پیگیری عملیات عادی موسسه، این اطلاعات را در اختیار مدیران عملیاتی قرار میدهد. سیستم اطلاعات ردۀ مدیریت: به مدیران میانی کمک میکنند تا در فعالیتهای اداری تصمیم گیری و پیگیری ها را انجام بدهند.
سیستم اطلاعات ردۀ راهبردی: اطلاعات این سیستم در تصمیم گیریهای مدیران ارشد در رابطه با سازمان کمک می کنند.
در این فایل پاورپوینت در ۴۱ اسلاید سیستم اطلاعات مدیریت تشریح می گردد و می تواند مورد اسفاده دانشجویان مدیریت، و مدیران سازمان ها قرار گیرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.